About KÖSTER BAUCHEMIE AG

 

Οι ειδικοί στη στεγάνωση

 The Waterproofing Specialists Brochure

Εμπειρία περισσότερη από 35 έτη


Η KÖSTER BAUCHEMIE AG ιδρύθηκε το 1982 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων και συστημάτων στεγάνωσης υψηλής ποιότητας. Σήμερα, η KÖSTER αποτελεί μια ομάδα με περισσότερες από 20 εταιρείες με παγκόσμιες δραστηριότητες σε περισσότερες από 50 χώρες. Η έδρα της βρίσκεται στο Aurich της Γερμανίας.

 

Στεγάνωση από το υπόγειο μέχρι την οροφή

The KÖSTER building: Waterproofing from basement to roof

Ως ειδικοί στη στεγάνωση, τα προϊόντα μας προστατεύουν και συντηρούν κτήρια και κατασκευές παγκοσμίως. Είτε το έργο είναι η αποκατάσταση κτηρίου πολιτιστικής κληρονομιάς, είτε στεγάνωση νέας κατασκευής, ή ακόμα επισκευή κάποιου άλλου αποτυχημένου συστήματος στεγάνωσης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα πολλά και ολοκληρωμένα συστήματα των προϊόντων KÖSTER προσφέρουν τη βέλτιστη λύση.

Προκειμένου να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προϊόντα. Η τρέχουσα σειρά των προϊόντων μας αποτελείται από ασφαλτικά για υπόγειες στεγάνωσεις θετικών πιέσεων, κρυσταλλικές πάστες σφράγισης αρνητικών πιέσεων, υλικά στεγανοποίησης δεξαμενών και σηράγγων, επισκευαστικούς σοβάδες, οριζόντια ανθυγρά φράγματα, αντιμουχλικά συστήματα, ενέματα ρηγματώσεων και συστήματα επισκευής ρωγμών, επισκευαστικά σκυροδέματος και προϊόντα προστασίας, πρόσθετα σκυροδέματος και κονιαμάτων, τσιμεντοειδή υποστρώματα, επιστρώσεις δαπέδων, συστήματα ελέγχου της υγρασίας, σφραγιστικά αρμών, συστήματα αδιαβροχοποίησης μπάνιου, στεγανωτικά προσόψεων, καθώς και μεμβράνες ΤΡΟ και ECB για την στεγάνωση δωμάτων.

Το Olympic Hall στο Πεκίνο, το Empire State Building στη Νέα Υόρκη, το αεροδρόμιο του Μονάχου, το Βασιλικό Παλάτι στην Κοπεγχάγη, ο πυρηνικός σταθμός στη Σόφια, το Χρηματιστήριο της Βομβάης, η διώρυγα του Παναμά και πολλά άλλα γνωστά κτίσματα σε όλο τον κόσμο έχουν όλα στεγανοποιηθεί χρησιμοποιώντας τα συστήματα και τα υλικά μας.

 

Ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε σε θέματα ποιότητας

Quality Management Certificate

 

Η στεγανοποίηση είναι ένα πεδίο όπου τα υλικά και οι εφαρμογές καλής ποιότητας δεν κάνουν απλά και μόνο τη διαφορά, αλλά μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Πολιτική μας είναι να προσφέρουμε πάντα υλικά υψηλής ποιότητας, εξαιρετικής αντοχής και βέλτιστης γενικής απόδοσης. Ποτέ δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα και πιστεύουμε στην ανάπτυξη ισχυρών και διαρκών σχέσεων με τους πελάτες μας. Εφαρμόζουμε αυτή τη δέσμευση σε όλα τα επίπεδα της δραστηριότητας μας, από την έρευνα και την ανάπτυξη μέχρι την παραγωγή και το τμήμα πωλήσεων. Αυτό διασφαλίζεται από το πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001: 2008 σύστημα ελέγχου ποιότητας της εταιρίας μας.

 

Προστασία του περιβάλλοντος

Membership certificate: Institure for Environment and Construction

 

Η KÖSTER BAUCHEMIE AG δεσμεύεται να προστατεύει το περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες πρώτες ύλες και τεχνολογίες παραγωγής σε συνδυασμό με μια ισχυρή και συνεχή έρευνα και ανάπτυξη. Σήμερα, αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα από τα υλικά μας είναι απαλλαγμένα από διαλύτες και σχεδιάζονται έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, καθώς και να προστατεύουν την υγεία όσων εργάζονται με τα υλικά μας. Ως μέλος της Γερμανικής Ένωσης Χημικών Βιομηχανιών (Verband der Chemischen Industrie), συμμετέχουμε στην παγκόσμια πρωτοβουλία Responsible Care, η οποία προωθεί υπεύθυνες και βιώσιμες πρακτικές στους τομείς της υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Επιπλέον, η KÖSTER BAUCHEMIE AG είναι μέλος της IBU και ενός Γερμανικού Ινστιτούτου αφιερωμένου στη βιώσιμη οικοδόμηση. Ως μέλος, η KÖSTER BAUCHEMIE AG υποχρεούται να παρέχει πλήρη διαφάνεια σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της.

 

Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στις κατασκευές

KÖSTER consultants on the construction site

Πως μπορούμε να έχουμε την καλύτερη λύση; Τα αίτια και οι παράγοντες κάθε προβλήματος είναι πολυάριθμοι: το δομικό υλικό, οι φυσικές συνθήκες, τα επίπεδα των υπόγειων υδάτων, το κλίμα και πολλά άλλα. Η KÖSTER έχει κερδίσει τη φήμη της ως αξιόπιστου συνεργάτη στην οικοδομική βιομηχανία βάσει της πολυετούς εμπειρίας της στην παροχή λύσεων υδατοστεγάνωσης υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας.

Η επιτυχής επίλυση προβλημάτων στεγανοποίησης απαιτεί γνώση και εμπειρία. Μέσω των άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο, παρέχουμε στους πελάτες μας συμβουλές σχετικά με τον τρόπο επίλυσης των συγκεκριμένων προβλημάτων τους με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας σε συνδυασμό με το χαμηλότερο κόστος και στον πιο σύντομο χρόνο. Επιπλέον, διοργανώνουμε τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για αρχιτέκτονες, μηχανικούς και εφαρμοστές για να διασφαλίσουμε την επιτυχή εφαρμογή των προϊόντων μας.

 

Παραγωγή

KÖSTER production

Τα υλικά μας παράγονται στο Aurich της Γερμανίας και με την άδεια μας ή υπό την διεύθυνση μας σε πέντε άλλες χώρες. Η KÖSTER BAUCHEMIE AG είναι μια ανεξάρτητη επιχείρηση με δική της ανάπτυξη και μοναδική τεχνογνωσία.

Δίνουμε τεράστια σημασία στην παραγωγή των προϊόντων μας προκειμένου να διασφαλίσουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιοτικού ελέγχου από την ανάπτυξη μέχρι και την εφαρμογή. Πιστεύουμε ακράδαντα στην ποιότητα των υλικών μας και στόχος μας είναι η παροχή στους πελάτες μας μιας εξαιρετικής και ασφαλούς εμπειρίας με τα προϊόντα μας.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America