Νέα


« 1 3 »


Η KÖSTER BAUCHEMIE AG κατοχυρώνει δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας ενεργειακών πύργων ψύξεως!

KALIVIS SA LOGOΣτις 15 Δεκεμβρίου 2020, η KÖSTER BAUCHEMIE AG κατοχύρωσε δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας σκυροδέματος πύργων ψύξεως παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER TPO 2.0 W

Οι μεμβράνες KÖSTER TPO παράγονται από εύκαμπτη πολυολεφίνη. Με ενίσχυση υαλοπλέγματος στο μέσον της μεμβράνης, παρέχουν ιδιαίτερα μεγάλη σταθερότητα στις διαστάσεις τους και αντίσταση  κατά της διάτρησης. Είναι προϊόντα υψηλής αξιοπιστίας και η τοποθέτησή τους είναι γρήγορη και οικονομική. Οι μεμβράνες KÖSTER TPO αντέχουν και διατηρούν τις ιδιότητες τους σε υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ είναι ανθεκτικές στη γήρανση και τους μικροοργανισμούς και μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας σε δώματα με υφιστάμενη ασφαλτική μόνωση.

Οι μεμβράνες KÖSTER TPO F διαθέτουν πρόσθετη επένδυση από ύφασμα πολυεστέρα που εξασφαλίζει την ολοκληρωτική επιφανειακή πρόσφυση κατά την τοποθέτηση.

Η KÖSTER TPO 2.0 F W είναι μια λευκή μεμβράνη με τιμή SRI 106.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America