Νέα


« 1 3 »


Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

KALIVIS SA LOGOΗ KÖSTER BAUCHEMIE AG ανέθεσε αποκλειστικά την αντιπροσώπευση και την διανομή των προϊόντων της στην εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ για την Ελληνική, την Κυπριακή και Αλβανική αγορά.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER IN 2

Δυο συστατικών ελαστική πολυουρεθανική ρητίνη εγχύσεως. Για απόλυτη στεγανοποίηση ρωγμών και αρμών. Έχει σχεδιαστεί ώστε να αντέχει συνεχείς συσπάσεις και εκτάσεις και είναι επομένως ιδανική για την επισκευή κινούμενων ρωγμών. Είναι επίσης κατάλληλη για ελαφρώς υγρές ρωγμές. Ιξώδες περίπου 200 mPa.s.

Πεδία εφαρμογής: Σε συνδυασμό με την KÖSTER IN 1 για τη μόνιμη, ελαστική στεγανοποίηση ρωγμών και αρμών που φέρουν νερό. Χωρίς προ-ένεμα για στεγανοποίηση ξηρών ρωγμών, αρμών και σπηλαιώσεων. Το KÖSTER IN 2 χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου δεν μπορούν να αποκλειστούν μελλοντικές κινήσεις της δομής του κτηρίου.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America