Νέα


« 1 3 »


Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

KALIVIS SA LOGOΗ KÖSTER BAUCHEMIE AG ανέθεσε αποκλειστικά την αντιπροσώπευση και την διανομή των προϊόντων της στην εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ για την Ελληνική, την Κυπριακή και Αλβανική αγορά.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER KSK SY 15

Αυτοκόλλητη μεμβράνη στεγανοποίησης ψυχρής εφαρμογής από καουτσούκ / πίσσα κατά το πρότυπο DIN EN 18533. Κατάλληλη για εφαρμογή από + 5 ° C έως + 30 ° C. Τα πεδία εφαρμογής περιλαμβάνουν υπόγεια, πλάκες θεμελίωσης, εξώστες, δώματα ή στοιχεία από πολυστερίνη.

Η KÖSTER KSK SY 15 δεν απαιτεί συγκόλληση θερμού αέρα ή αερίου προπανίου για την εφαρμογή της. Είναι εξαιρετικά εύκαμπτη, αδιάβροχη, με ιδιότητες γεφύρωσης ρωγμών και ανθεκτική στην βροχή. Κατάλληλη για εφαρμογή ακόμη και σε κρύα υποστρώματα. Κατάλληλη για τον περιορισμό των εκπομπών ραδονίου. Με διπλή ενίσχυση φύλλου πολυαιθυλενίου υψηλής αντοχής σε απόσχιση. 1.5 mm x 1.05 m x 20 m, 21 m².

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America