Νέα


« 1 3 »


Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

KALIVIS SA LOGOΗ KÖSTER BAUCHEMIE AG ανέθεσε αποκλειστικά την αντιπροσώπευση και την διανομή των προϊόντων της στην εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ για την Ελληνική, την Κυπριακή και Αλβανική αγορά.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER BDM

Κρυσταλλικό πρόσμικτο, χλωριόντων για την ολοκληρωμένη στεγανοποίηση στοιχείων σκυροδέματος. Το KÖSTER BDM συνδυάζει και τα τρία σημαντικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για ολοκληρωμένη στεγάνωση. Παράγει κρυστάλλους, αποτρέπει την δημιουργία τριχοειδών ρηγματώσεων και καθιστά το υδατοστεγανό το σκυρόδεμα. Αυτό μειώνει την απορροφητικότητα νερού του σκυροδέματος, αυξάνει την αντοχή του σε θλίψη και την αντοχή του στα χημικά. Είναι απαλλαγμένο από διαβρωτικά συστατικά και δεν είναι ευαίσθητο σε επιφανειακή μηχανική καταπόνηση.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America