Νέα


« 1 3 »


Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

KALIVIS SA LOGOΗ KÖSTER BAUCHEMIE AG ανέθεσε αποκλειστικά την αντιπροσώπευση και την διανομή των προϊόντων της στην εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ για την Ελληνική, την Κυπριακή και Αλβανική αγορά.

... Περισσότερα


Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

KALIVIS SA LOGOΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

... Περισσότερα


Johann J. Köster Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Deutsche Bauchemie e.V.

KALIVIS SA LOGOΣτις 7 Ιουνίου 2019, η Γερμανική Ένωση Βιομηχανιών Χημικών Προϊόντων Κατασκευήών (Deutsche Bauchemie e.V.), πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή της στο Münster της Γερμανίας, εκλέγοντας τη νέα εκτελεστική της Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας επανεξελέγη ο Johann J. Köster.

... Περισσότερα


Ίσως σας ενδιαφέρει...

KÖSTER SL Flex

Το KÖSTER SL Flex είναι μια υψηλής ποιότητας, ταχείας ωρίμανσης αυτοεπιπεδούμενη ανόργανη επίστρωση, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά πρόσφυσης τόσο σε λεία όσο και σε αδρά υποστρώματα, που σκληραίνει την επιφάνεια και την μετατρέπει σε επίπεδη και ομαλή έτοιμη να δεχθεί τα επόμενα συστήματα δαπέδων. Το KÖSTER SL Flex εφαρμόζεται σε μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων και σκληραίνει υδραυλικά και χωρίς τάσεις μέσα σε λίγες ώρες. Μετά την ωρίμανση, διαμορφώνει μια επίπεδη επιφάνεια υψηλής αντοχής που επιτρέπει την αλλαγή της χρήσης του δαπέδου, όπως η εφαρμογή τσιμεντοκονίας ή πλακιδίων πάνω από παλιά ξύλινα πατώματα. Το KÖSTER SL Flex είναι εύκολο να αναμιχθεί και να τοποθετηθεί, μπορεί να εφαρμοστεί με αντλία και είναι εξαιρετικά ρευστό. Κατά τη διάρκεια της ζωής του στο δοχείο έχει χαμηλό ιξώδες και είναι αυτοεπιπεδούμενο. Το KÖSTER SL Flex μπορεί να εφαρμοστεί σε πάχος στρώσεων μεταξύ 2 και 15 mm και να γεμίσει κοιλότητες μέχρι 30 mm. Ωριμάζει γρήγορα και χωρίς ρωγμές, με μειωμένη συρρίκνωση έως και 90%.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America